 |
 |
 |
 |
 |
| NTM: 18 |
12.08.2025 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
| Produktion |
124 |
|
 |
|
| Mjölk-kg |
114 |
|
 |
|
| Fett-kg |
124 |
|
 |
|
| Protein-kg |
120 |
|
 |
|
 |
| Fertilitet |
96 |
|
 |
|
| Kalvningsindex F |
101 |
|
 |
|
| Kalvningindex MGS |
|
|
 |
|
| Kalvdödlighet (far) |
102 |
|
 |
|
| Kalvdödlighet (morfar) |
|
|
 |
|
| Kalvningssvårigheter (far) |
98 |
|
 |
|
| Kalvningssvårigheter (morfar) |
|
|
 |
|
 |
| Juverhälsa |
|
|
 |
|
| Celltal |
96 |
|
 |
|
| Mjölkbarhet |
91 |
|
 |
|
| Lynne |
109 |
|
 |
|
| Hållbarhet (produktionsålder) |
105 |
dålig |
 |
bra |
 | | Exteriörindexen | |  | |  |
| Kroppsstorlek |
109 |
dålig |
 |
bra |
| Korshöjd |
106 |
låg |
 |
hög |
| Mjölktyp |
105 |
grov |
 |
skarp |
| Bröst bredd |
103 |
smal |
 |
bred |
| Kroppsdjup |
108 |
grunt |
 |
brett |
| Korslutning |
110 |
överbyggd |
 |
sluttande |
| Korsbredd |
109 |
smalt |
 |
brett |
 |
| Ben |
92 |
dålig |
 |
bra |
| Hasvinkel |
91 |
rak |
 |
krokig |
| Fotvinkel |
104 |
sluttande |
 |
rak |
| Ben bakifrån |
85 |
klövar ut |
 |
parallell |
 |
| Juverexteriör |
89 |
dålig |
 |
bra |
| Anfästning fram |
98 |
dålig |
 |
bra |
| Spenlängd |
99 |
korta |
 |
långa |
| Juverdjup |
91 |
dålig |
 |
bra |
| Juver ligament |
110 |
dålig |
 |
bra |
| Bakjuverhöjd |
110 |
lång |
 |
kort |
| Bakspenarnas placering |
118 |
vitt |
 |
tätt |
| Framspenarnas placering |
116 |
vitt |
 |
tätt |
|